Napjaink az ájurvéda tükrében

Az egészségünk második pillére a Vihára, az egészséges életvitel. Az előadássorozat második része mindennapi életvitelünket veszi górcső alá. Ez a hétvége nyújtja talán a legtöbb gyakorlati tanácsot hétköznapjaink harmonikusabb, egészségesebb megéléséhez, a mindennapok gyakorlatához.
Hogyan és mit változtassunk az évszakok különböző hatásainak kiegyensúlyozására? Miért tavasszal méregtelenítsünk és mivel? Hogyan böjtöljünk és milyen ételek támogatják a salaktalanító kúránkat? Milyen gyógynövényeket, milyen évszakban fogyasszunk? Miért keljünk korán és milyen reggeli gyakorlatokkal alapozzuk meg a napunkat, hogy ne eresszünk le a nap végére? Miért télen kell sportolni, nehéz fizikai munkát végezni, nem nyáron? Mi az az ájurvédikus aromaterápia, hogyan használjuk az illóolajakat, füstölőket, hogy valóban egyensúlyt teremtsenek környezetünkben és bensőnkben egyaránt? Miért kell tudnunk a testtípusunkat ahhoz, hogy a legmegfelelőbb sporttevékenységet gyakoroljuk? Hogyan segítik energiáink megőrzését az ásványok, drágakövek? Egyáltalán kinek, mikor, milyen köveket kell hordania? Összegezve, hogyan építhetünk be egy több ezer éves szemléletet az életünkbe és főként hogyan lesz ettől minden harmonikusabb.
Az előadások egymástól függetlenül is hallgathatóak, sorrendjük felcserélhető.
Az előadás két napos,
szombat-vasárnap 10-16-ig tart.
A két napos hétvége költsége: 22.000 Ft.
A költségek tartalmazzák a jegyzet árát.
Emellett most nyíló teázónk és vegetáriánus szendvicsbárunk felajánlásának köszönhetően mindkét napra egy-egy ízlés szerint választott teára és egy-egy vegetáriánus szendvicsre a vendégeink a jelentkezők.

Előadó: Károlyi Bánki Viktória, Ayurvédikus Terapeuta, Természetes Gyógymód Tanácsadó
Helyszín: Budapest, Csengery utca 15. fsz. Szantálsziget
Időpont: 2015 április 18-19 szombat-vasárnap

Kérek minden érdeklődőt, hogy e-mailben, vagy telefonon jelezze felém, hogy résztvenne a programon (az is aki már jelezte!).

tel.: 0620 335 29 29

Megjegyzések