Önismereti Ájurvéda Nap

Az ájurvéda az élet(áju) tudományát(véda) jelenti. Ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott és boldog életet tudjunk élni, tisztában kell lennünk önmagunkkal és alapvető szükségleteinkkel. A testünk egy tökéletesen megalkotott gépezet, melynek harmóniában kellene állnia a lélekkel valamint a környezeti és mentális behatásokkal.
Ha bármelyik tényezőt nem vesszük figyelembe, felborul a rendszer és megjelennek a betegségek. A legfontosabb, ami az ájurvedát megkülönbözteti a mai orvosi módszerektől, hogy nem használ általános gyógymódot vagy tanácsot, hanem mindig az egyén veleszületett testtípusának megfelelően kezel. Ha az életünk folyamán nem a számunkra megfelelő ételeket fogyasztjuk, kibillen a saját dósánk(testalkat) és ez több problémát von maga után.
Ezen az egynapos intenzív oktatáson nem egyszerűen egy előadáson vehetsz részt, hanem megtanulhatod a gyakorlatban, az ájurveda alapjait alkalmazni, a különböző testtípusokat megkülönböztetni és az annak megfelelő étrendet összeállítani. Megérted milyen hatással vannak ránk az ízek, mi okozza a legtöbb pszichés problémánkat és hogyan kezeljük a stressz helyzeteket. Képessé válsz egy új életmódot alkalmazni mely erőt, egészséget, stabilitást és boldogságot fog nyújtani a számodra.
Időpont: 2014. november 2. Vasárnap 10.00-16.00-ig
Jelentkezés: lelekpalotaja@1108.cc címen
Telefon: 06 30/643-31-13
Helyszín: Bp. III. kerület, Lehel u. 15-17.
Az oktatás ára 7500Ft, mely tartalmaz jegyzetet, több fogásos ebédet, gyömbérteát, és egy ájurvedikus ajándékcsomagot. Ha hozol magaddal valakit, 1500 Ft kedvezményt biztosítunk.

Megjegyzések